Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزی گفت: هزینه‌ای که به طور خاص برای برگزاری جشنواره «شهر خوب برای بچه‌های خوب» دریزد در نظر گرفته شده مبلغی حدود 200 میلیون تومان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، جمال‌الدین عزیزی بعدازظهر امروز در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه استان با اشاره به روز جهانی کودک گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که وزارت کشور با یونیسف منعقد کرده است در رابطه با دستیابی شهرها به برند شهر دوستدار کودک، یزد نیز مانند شهرهای مختلف برنامه‌ها و اقدامات زیادی انجام داده است که در قالب یک طرح جامع به وزارت کشور ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با اقدامات صورت گرفته در تیرماه سال جاری یزد به عنوان یکی از 12 شهر پایلوت دوستدار کودک انتخاب شد و در همین راستا اداره شهر دوستدار کودک در معاونت شهرسازی شهرداری یزد تشکیل شد و پروژه‌هایی در این زمینه برنامه‌ریزی، تدوین و در حال اجراست.

شهردار یزد عنوان کرد: با توجه به نزدیک بودن روز جهانی کودک به هفته کتاب و کتابخوانی، برنامه‌هایی از 24 تا 30 آبان ماه در یزد به عنوان جشنواره «شهر خوب برای بچه‌های خوب» برای هفته کودک در نظر گرفته شده است که هم مروری به برنامه‌هایی شهر دوستدار کودک و هم فعالیت و مشارکت کودکان و نوجوانان را در برنامه‌های شهری داشته باشیم.

وی افزود: معمولا بودجه‌های فرهنگی برای جشنواره‌های مختلف در نظر گرفته می‌شود با این حال هزینه‌ای که به طور خاص برای برگزاری جشنواره «شهر خوب برای بچه‌های خوب» در یک هفته در نظر گرفته شده مبلغی حدود 200 میلیون تومان است.

وی ادامه داد: متاسفانه شیوع کرونا موجب شد که برنامه‌ها به صورتی که مد نظر بود انجام نشود با این حال هدف، ایجاد شهری دوستدار کودک است که عدالت در برخورداری امکانات شهری در این زمینه مورد تاکید است به گونه‌ای که کودکان فارغ از نژاد، جنسیت، نوع زندگی و ... در یک شهر سالم و پایدار از امکانات موجود در شهر استفاده کنند و از استعدادهای آنها نیز بهره ببریم.

عزیزی گفت: برنامه‌های هفته کودک در حال حاضر در فضای مجازی در حال اجراست  البته این دغدغه ما هم هست که ممکن است همه کودکان شهر به فضای مجازی به صورت مستمر دسترسی نداشته باشند به هر حال سعی کردیم حداقل‌ها را برای همه کودکان فراهم کنیم و پس از عادی شدن به گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌کنیم تا تمرکزمان بر محلات و نقاطی که شرایط کمتری در دستیابی به فضای مجازی و امکانات عمومی شهر داشته‌اند قرار گیرد.

وی افزود: برنامه‌های شهر دوستدار کودک پس از تشکیل کمیته، مورد بررسی و تصویب قرار می‌گیرد  که جز فعالیت‌های ذاتی کل مجموعه شهری می‌شود و باید همه سازمان‌ها و مناطق شهرداری یزد در برنامه‌هایشان الزامات شهر دوستدار کودک را در نظر بگیرند و این برنامه‌ها پس از تصویب به اطلاع عموم می‌رسد.

شهردار یزد در خصوص انتقاداتی که به برگزاری جشنواره «جشنواره «شهر خوب برای بچه‌های خوب» با توجه شیوع کرونا و وجود محدودیت‌های ستاد کرونا در فضای مجازی شده بود، تصریح کرد: شهرداری قطعا خود را موظف و ملزم به اجرای مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا می‌داند و در این زمینه پیشرو است.

عزیزی ادامه داد: در اجرای تمامی برنامه‌های اجرایی از سوی شهرداری تمام مصوبات ستاد مقابله با کرونا در نظر گرفته شده است و برگزاری جشنواره «شهر خوب برای بچه‌های خوب» نیز مصوبه ستاد کرونا دارد و رعایت پروتکل‌های اجتماعی و بهداشتی در برنامه‌ها اولویت اول محسوب می‌شود و با توجه به دغدغه‌های ایجاد شده بیش از پیش این موارد مورد نظر قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته برای کودکان در استان یزد گفت: شهرداری در سال گذشته مرکز نگهداری و آموزش کودکان کار را در اختیار بهزیستی قرار داد تا ساماندهی کودکان کار که از دغدغه‌های شهر یزد بود انجام گیرد، همچنین حمایت‌های خوبی از سوی شهرداری از مدرسه پارس که کودکان اتباع در آن مشغول به تحصیل هستند صورت گرفت.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شهر دوستدار کودک برگزاری جشنواره نظر گرفته شده فضای مجازی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۵۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • هفته زمین پاک
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!